onsdag, september 13, 2006

Tekniska problem

[Uppdaterad]Bloggen låg nere ett tag igår fram till imorse, och nu är det fortfarande problem med kommentarerna och länklistan. Aledningen är jag snart ska flytta till en ny blogg och medan vi jobbar med den strular det på blogger. Förhoppningsvis ska det fixa sig snart. Nu går iallafall alla inlägg att läsa, även om de kommentarer som gjorts i haloscan (mitt kommentarsprogram) inte syns för tillfället. Jag har alltså inte tagit bort några kommentarer. Ledsen för detta.

Uppdatering: Nu är de gamla kommentarerna tillbaka. De tre-fyra kommentarer som hann göras medan de gamla var borta har tyvärr försvunnit. Kommentera gärna igen om ni vill. Länkarna verkar vara för evigt borta. Jag kommer att lägga in några nu, men komplett bloggrulle blir det i nya bloggen. Jag hade inte riktigt tänkt outa den än, men så blev det. Någon gång efter valet kommer det hända grejer.

1 kommentar:

yellowLinda sa...

Hallå där! Skönt att problemen har åtgärdats så att det går att läsa dina sköna blogginlägg på nytt. Syns imorrn. Då är det FEEEEST./Linda