måndag, januari 22, 2007

Sonja regerar kvällspasset

[Uppdaterad]Idag var det premiär för P3:s nya tablå. Trots att en del klagomål framförts angående förändringarna är inte allt till det sämre - den fantastiska Sonja Schwarzenberger, senast programledare för Frank i P3 leder det nya programmet Kvällspasset varje vardag tillsammans med Johan Hilton som programlett Morgonpasset tidigare. Sonja och Johan kommer att ha en rad olika teman men mycket kommer att kretsa kring genus och hbt, och programpunkten Sonjas garderob följer också med från Frank. Sonjas garderob handlar om stil och mode, men är en sorts antites till de märkes- och konsumtionsinriktade diktatorerna som talar om vad man måste ha, utan handlar mer om hur man kan utveckla olika teman och stilar (kolla in bilderna här). Allt i Sonja-style vilket brukar innebära mycket dramatik, fantasi och nästan lite too much. Men bara nästan.

Får man inte nog av Sonja i Kvällspasset kan man se henne gästspela som resereporter i säsongspremiären av Packat & Klart nästa onsdag 31/1 kl 20.30 i svt1. Där reser hon till Vilnius för att leta efter the bohemean revolution (tänk Moulin Rouge).

[Uppdatering] Man kan se mer av Sonja redan ikväll onsdag. Hon delade nämligen ut pris på p3 Guldgalan som sänds i svt 1 kl 20.30 kväll.

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: