lördag, maj 12, 2007

Viljan försätter berg - stöd Kvinnojouren i Köping

Kvinnojouren i Köping - Arboga - Kungsör har, som många andra, en tuff situation ekonomiskt. Nu ordnar Kvinnojouren KAK en stödgala "Viljan försätter berg" i samarbete med Köpings församling där bland andra jag ska vara med. Söndag 20/5 kl 18 i Köpings kyrka går den av stapeln och medverkar gör bland andra Annika Jankell, Dominika Peczynski, schlagersångerskan Camilla Brink, Pandora, delar av gospelkören Up 2 U och Lina Adolphson som är musiker i vår församling.

Stödgalan har fått en del lokal medial uppmärksamhet, bland annat i Bärgslagsbladet (som inte lägger ut artiklar på nätet), TV4 Mälardalen och nu senast i lokalkanalen Västra Mälardalens television. I det inslaget medverkar jag och några av mina kollegor, inklusive Lina som ger smakprov på hur det kan låta nästa söndag. Reportaget kan ses på nätet den närmaste veckan, vårt inslag är c:a 7.30 in i programmet.

Biljetterna kostar 150 kr och säljs på Big Inn och turistbyrån i Köping, på biblioteket i Kungsör och på turistbyrån i Arboga

Andra intressanta bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer: